L'Associació

treballa per crear les dinàmiques de consens necessàries que permetin la unitat d’acció en la defensa de la cultura, les llibertats i, en conseqüència, el digne desenvolupament social de les persones. 

Fes-te'n soci. La teva quota és la teva participació.

l'Executiva amb els associats.

L’executiva de l’Associació esta estructurada amb la presidència, la vicepresidència i l’organització, els nostres recursos provenen d’aportacions voluntàries, mecenes i col·laboradors.

Els socis de l’Associació formen part de l’assemblea i dels equips de treball i projectes, la seva quota és la seva aportació voluntària en forma de participació.

Dissenyem

Projectes i accions compartides, projectes socials, el seu desenvolupament i autogestió.

Volem ser Foment de la promoció cultural catalana.

Tot està per fer

Fem difusió del pensament crític i democràtic i ens qüestionem tot. 

Fes-te’n soci

Preguntes freqüents

La Associació MésJunts sempre anem MésLluny,

és una associació que promou la unitat d’acció del independentisme i el digne desenvolupament social de les persones.

Nomes treballant conjuntament amb unitat aconseguirem fer realitat la voluntat de tot un poble que l’1 d’octubre va votar majoritàriament crear una Republicà catalana.

Des de les institucions, els partits polítics, les entitats, associacions, els sectors econòmics i la societat en general, han de treballar unides per millorar la qualitat de vida i el digne desenvolupament social de les persones.

Des de l’Associació MésJunts sempre anem MésLluny treballarem per potenciar i fer públic el reconeixement d’aquelles persones, entitats, col·lectius que al llarg de la seva trajectòria  s’hagin distingit per la defensa dels drets socials, lingüístics, culturals i polítics d’arreu dels Països Catalans.

Els nostres recursos provenen d’aportacions voluntàries, mecenes i col·laboradors.

En queda exclòs tot ànim de lucre.

 

Col·laborem i promocionem les entitats i les persones que defensen la llengua catalana, el patrimoni arquitectònic, la cultura i la independència del nostre país.

Desenvolupar un nou projecte, col·laborar amb altres programes, espais com SomFoment.cat i AraQuè?.

Presentacions de llibres actes vinculats a les tradicions i cultura popular, etcétera. 

L’executiva de l’Associació esta estructurada amb la presidència, la vicepresidència i l’organització, el Consell Assessor i les direccions dels Espais SomFoment.cat i Araquè?

L’executiva de l’Associació selecciona els membres.

El Consell assessor està compost per 17 persones de reconeguda trajectòria i compromís social.

Té com a funció fer propostes de desenvolupament social, d’actes, de premiats i de totes aquelles activitats vinculades a les finalitats de l’Associació.

Que la idea trobi les seves persones, que aquestes trobin el mitja i el moment, llavors es poden produir grans actes, grans obres...

© Tots els drets reservats